Boren en Zagen


Ook op het gebied van boor- en zaagwerkzaamheden m.b.v. diamantgereedschap, weet Bloedjes Renovatiewerken zijn mannetje te staan.

Zo zijn wij ruim voorzien in zaagwerktuigen die:
  • een steen- of betonsparing in een wand kunnen zagen tot ruim 30 cm dik.
  • vloersparingen in beton kunnen zagen tot 32 cm dikte.
Met o.a. onze laatste aanwinst, de Husqvarna vloerzaag, kunnen wij moeiteloos en onafhankelijk van een stroombron, deze vloersparingen inzagen en, desgewenst, ook uitslopen en afvoeren.Of het nu gaat om een gaatje in de vloer of wand voor de kabeltelevisie (rond 10mm),  een gat voor een water- of gasleiding (rond 30 mm), een doorvoer voor een afzuigkap of cv ketel (rond 120 mm), het rookgaskanaal van de openhaard (rond 400 mm) of om een gat voor het aanbrengen van de ventilatiekanalen in kantoren (rond 800 mm), ook daar hebben wij de juiste diamant boorgereedschappen voor beschikbaar.

Machines voor boorwerkzaamheden t.b.v. elektradozen of sleuven frezen voor de elektra- of waterleidingen, behoort tot de standaard uitrusting van onze boor- en zaagmedewerkers.

Is er op de werkplek geen water en/of stroom aanwezig, dan meld u dat gewoon aan ons en wij brengen het juiste aggregaat en watervoorziening mee om de werkzaamheden uit te voeren.

De werkplek wordt door onze boor- en zaagspecialisten altijd ontdaan van boorkernen en overig, door ons geproduceerd, afval, zodat andere partijen direct met hun werkzaamheden kunnen starten zonder zich te hoeven ergeren aan achtergebleven afval van een ander.  
NIEUWS
** Truckland levert wederom nieuwe Fiat Ducato's aan Bloedjes Renovatiewerken. Nu alleen nog zuiniger en stiller.

** Asbestdaken verbod 2024. Lees hier de subsidieregeling en de voorwaarden voor 2016.

Sponsor / reclame: